Sofia Vähäjylkkä: Hemma i Falun

måndag 16 oktober 2017

Hemma i Falun

Har haft en bra helg i Kil hos Daniels föräldrar. Åkte hemåt strax innan nio imorse och så fort jag klev innanför dörren hemma, tre till fyra timmar senare, så hämtade och lämnade jag lite grejer och drog till skolan för att plugga. Har nog suttit här i biblioteket i en timme ungefär och skrivit klart en seminarieuppgift. Så skönt att få den gjord och slippa tänka på uppgifter på några dagar.

Nu ska jag bege mig av hemåt igen. Har lite paket att hämta ut på posten och förmodligen även mitt körkort! Så overkligt fortfarande, jag spricker halvt av glädje fortfarande emellanåt då jag inte riktigt fattat det än. Kommer bli en sjuk känsla den dagen jag sitter själv i en bil och kör.

1 kommentar:

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)