Sofia Vähäjylkkä: Helkväll med tjejerna

torsdag 12 oktober 2017

Helkväll med tjejerna

Hade en toppenkväll med tjejerna igår. Satt på Pinchos i flera timmar och drack och åt gott medan vi snackade om allt mellan himmel och jord. Firade lite smått Johannas födelsedag och lite mitt körkort också. Så här såg det ut:

Började med att beställa in en varsin dryck som vi sippade på medan vi funderade 
på vad vi ville äta. Passionsmojito är en ny favorit hos mig. Himla god!
För min del blev det halloumiburgare, svamprisotto och langos.
Mina fina tjejer Linda och Johanna. <3

Efter att vi smält maten lite var det dags för efterrätt. Provade creme brulee för första gången. Insåg att jag hade målat upp en alldeles för stor bild av hur det skulle smaka, haha. Den var absolut god men inte som jag förväntade mig. Till det en hutt Baileys. Tog också in en vit sangria som vi delade på. Jag blev himla förvånad över hur gott det var då jag knappt dricker vin alls och var bombsäker på att jag inte skulle tycka om det. Tackar iallafall för en grym kväll, fler såna hoppas jag att det blir framöver! ♥

2 kommentarer:

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)