Sofia Vähäjylkkä: Good days

tisdag 17 oktober 2017

Good days

Har haft en väldigt bra dag idag. Var tungt och tröttsamt att gå upp imorse men föreläsningen idag var så himla bra så det höjde verkligen humöret (plus en jättefin present jag fick av fina Linda). Jag blir mer och mer intresserad av att jobba med missbruk ju mer jag läser om det, det är så himla intressant och personerna som lever i det lever verkligen med en smutsig stämpel på sig. Jag har själv varit i den situationen när jag var typ sju år yngre och tänkt att det handlar om dålig karaktär men det är så fel det kan bli och jag är så glad över allt jag fått lära mig.

Hann förbi hemma en kort sväng efter föreläsningen innan jag åkte till Djurås för att träffa min brukare. Vi roade oss med att umgås med hans (och min) kompis, slösurfade efter fina saker på Wish och avslutade med att lägga pussel innan jag for hemåt mot Falun igen.

Har nyss klivit innanför dörren och lagt mig till rätta i sängen med datorn i knät för att varva ner. Jag är urusel på att varva upp och varva ner så i skrivande stund går hjärnan i 180, haha. Ska leta på något roligt att se på och göra en smoothiebowl till kvällsbit. Bra avslutning på en bra dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)