Sofia Vähäjylkkä: Från sommar till höst

torsdag 26 oktober 2017

Från sommar till höst

Sista skoldagen idag innan fyra veckors praktik sätter igång på måndag. Ska bli spännande men också lite nervöst. Jag får vara på två olika ställen med enhetschefer inom äldreomsorgen. Ska bli kul att se om det är som jag förväntar mig eller om det överraskar totalt. Har ju ett par områden redan som intresserar mig lite mer än andra.

Imorgon blir det iallafall att träffa min brukare för Idolmys och sen "hem" till Mockjock och mysa med Busen. Och träffa familjen och passa på att köra bil för första gången sen jag tog körkort så klart. Är verkligen på tiden! Det känns liksom inte riktigt verkligt än innan jag kört själv eller med någon som själv inte har körkort, hehe.


Tog en promenad i förrgår och kom på att jag fotade den här fina bryggan med mobilen i somras när jag precis flyttat till Falun. Fick lov att knäppa en bild till för att se skillnaden. Kommer lägga till en vinter- och vårbild också så småningom. Det tråkiga är bara att man inte kan få till exakt samma vinkel varje gång. Vanligtvis hade jag varit petnoga med det men jag orkar inte ge mig in i den striden, haha.

1 kommentar:

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)