Sofia Vähäjylkkä: För veganer dör ju av näringsbrist

tisdag 3 oktober 2017

För veganer dör ju av näringsbrist

Min tisdag spenderades idag med en kort vända på Kupolen med mina tjejer och sen hemma hos min brukare där han och jag umgicks i ett par timmar.

Har precis landat hemma och sitter och kikar på Youtubeklipp. Ska börja packa lite inför imorgon då jag åker "hem" till Mockfjärd direkt efter skolan. Får se hur länge jag blir där. Ska iallafall hinna övningsköra en del och få håret tonat av syrran. Ska sätta i en svag (lila tror jag?) toning som ska ta bort varma toner så jag hoppas att det blir fint. Har så länge velat göra något med håret men vill inte förstöra min egna hårfärg nu när den väl är tillbaka efter flera års färgningar.

Följer ni inte Dr Status på Facebook så tycker jag att ni ska göra det! Ovan är exempel på vad för statusar som dykt upp i folks flöden. Sjukt vad roliga människor det finns, haha.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)