Sofia Vähäjylkkä: Favoritbusken

måndag 23 oktober 2017

Favoritbusken

Har haft en riktigt tråkig dag idag. Försov mig till föreläsningen och när jag väl kom till skolan mitt i den så somnade jag. Man känner sig så jäkla otrevlig när man sover när någon står och pratar men jag kunde verkligen inte hålla ögonen öppna, haha.

Efter föreläsningen är det enda jag gjort typ att plugga. Fixade lite med gruppuppgifter, väl hemma har jag mejlat fram och tillbaka angående praktik och skrivit på seminarieuppgifter. Har sammanställt lite utkast med dagboksutdrag också men det känns verkligen som att jag bara pluggat/jobbat idag. GÄSP.

Ska få i mig lite mat nu. Kompenserar detta tråkiga inlägg med ännu en bild på min favoritbuske. Hoppas det lättar lite ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)