Sofia Vähäjylkkä: En sån där sjukt bra helg

söndag 1 oktober 2017

En sån där sjukt bra helg

Har haft en sjuuukt bra helg. Igår blev det fika, umgänge och bio med Daniel, en gammal kompis till honom och hans tjej som var hit till Falun och hälsade på. Åt lite mat på Pitchers och gick sen och såg Det-filmen. Jag var livrädd och försökte gömma mig bakom popcornkartongen största delen av filmen, haha. Men den var absolut bra för att vara en skräckfilm.

Tänkte dock i detta inlägg fokusera på fredagen som var över alla förväntningar. Hade först tenta vilket kändes väldigt bra (brukar inte våga säga så för vill inte jinxa), efter det såg jag att jag vunnit 1000 kronor att handla smink för i en tävling på Instagram - vadå bäst start på helgen?! Trodde verkligen inte att det kunde bli bättre än så men jodå. När jag kommer hem till Johanna för en partykväll så överraskar hon och Linda mig med ett sent födelsedagsfirande. Var verkligen inte beredd på det så jag blev helt tagen när jag dök upp hos Johanna och dom står och sjunger med partyhattar på huvudet. Jag var genuint lycklig den dagen alltså, den var perfekt inifrån och ut. Vi åt mat, supergoda muffins till efterrätt, fick jättefina presenter samt hängde med ett gäng från klassen som kom förbi senare på kvällen.

Är så tacksam och lyckligt lottad som har dessa tjejer. Ni är bäst! ♥

2 kommentarer:

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)