Sofia Vähäjylkkä: Behöver du barnpassning i Stockholm?

torsdag 26 oktober 2017

Behöver du barnpassning i Stockholm?

Har du barn och behöver hjälp med att styra upp vardagspusslet så att det går ihop? Eller behöver du hjälp med barnpassning en enstaka stund, dag eller period? Oavsett så har Nanny By Tellus lösningen. De erbjuder barnpassning både schemalagt, heltid eller deltid och sporadiskt om du med kort varsel till exempel inte kan vabba, arbetar utanför förskolans öppettider eller helt enkelt behöver egentid en stund på helgen.

Nanny By Tellus barnvakter är utbildade och de kan erbjuda både svensktalande som engelsktalande barnvakter samt skräddarsy en lösning utefter ditt behov, oavsett om det är långsiktigt eller kortsiktigt. Verksamheten har mångårig erfarenhet av att bedriva förskolor och det speglas av på barnvakterna som är mycket omtyckta.

Bor du i Stockholmstrakten och är intresserad så hittar du Nanny By Tellus här. Fyll i dina kontaktuppgifter så blir du sen kontaktad av en barnspecialist inom 24 timmar för vidare information. Familjen får självklart alltid träffa sin nanny innan ett schema läggs upp, så att ni kan känna er trygga med att kontakten med barnen blir så bra som möjligt.


I samarbete med Nanny By Tellus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)