Sofia Vähäjylkkä: Tusen spänn

fredag 29 september 2017

Tusen spänn

Alltså vilken dag jag haft! Har haft tentaskrivning vilket faktiskt kändes bra, förutom att jag på den uppgiften jag visste att jag kunde utan och innan glömde att nämna vilken lag som gällde (har en juridikkurs). Så surt att man blir så pepp på att man kan en uppgift så glömmer man nåt, haha. Men i helhet kändes tentan bra.

Efter tentan när jag slog på telefonen igen så såg jag att jag vunnit en tävling på JFR:s Instagram. Alltså tusen spänn att köpa smink för?! Tack, tack, tack! Smilade ett bra tag efter att jag såg det, så himla nöjd! Både min foundation och concealer sjunger på sista versen så det kom mer än lägligt.

Inte nog med tentan och tävlingen så är vi ett gäng från klassen som ska fira att första kursen för termin tre är gjord och att tentan är avklarad. Var inte alls pepp imorse men nu har jag verkligen kommit igång efter alla goda nyheter, hehe. Tänk att vissa dagar kan flyta på så bra medan andra dagar så går allting fel?


En Sofia redo för partaj! Hoppas ni får en grym start på helgen. ♥

2 kommentarer:

  1. Så skönt att det kändes bra med tentan och gud vad kul att du vann, grattis<3

    SvaraRadera
  2. Kul att tentan kändes så bra! Och GRATTIS till vinsten!! :D

    SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)