Sofia Vähäjylkkä: Saker som gått fel denna vecka

fredag 22 september 2017

Saker som gått fel denna vecka

 • Tackade ja till jobb i måndags och var helt inställd på att jobba torsdagen. Fick sen ett samtal någon dag senare där dom frågade om jag kunde jobba på torsdag. "Ehm, jag har redan tackat ja till ett pass på torsdag ju?" Nej, det hade jag inte. Jag hade tackat ja till ett pass 21 NOVEMBER och inte nu i september. Klappträ att inte dubbelkolla månaden. Fick iallafall jobba igår torsdag ändå så det var ju bra. Hade annars gått upp tidigt och åkt till jobbet helt ovetandes.
 • Väl på jobbet var min hjärna på semester. Hade problem med att bara skära upp gurkan i jämna skivor liksom, men det värsta var att jag tog med mig jobbets inköpskort hem, plus det kvitto jag måste redovisa. Märkte det hemma i Falun på kvällen igår när jag stack ner handen i jackfickan. Alltså!!!
 • Fick mens i tisdags. Har gått på Läkemedelsverkets linje (äter p-piller) som säger att man utan problem kan skippa mensen hur länge man vill tills den antingen kommer av sig självt eller att man "känner för att ha mens" - vem som nu skulle känna för det. Har man ätit piller i några år så kan det ta väldigt lång tid innan den väljer att komma av sig själv, upp till flera år. Jag fick den efter typ tre månader. Jippie.
 • För att gå tillbaka till den där underbara torsdagen igår så fick jag psykbryt på min dator/skrivare igår som vägrade skriva ut hur mycket jag än försökte. Provade via Word, Adobe Reader och Wordpad men icke. Tills Daniel tar över i en sekund, klickar i rätt skrivare (!) och så var den saken löst.
 • Jag har fått tillbaka min tröga slemhosta som är omöjlig att hosta upp. Ni anar inte hur irriterande det är att ständigt ha en slemklump i halsen som vägrar släppa. Hostar så mycket och så hårt jag kan men det vill sig inte (just i skrivande stund är det helt okej dock).
 • Var till Apoteket på grund av punkten ovan och sökte det bästa de hade mot slemhosta, kosta vad det kosta vill bara jag blir av med det. Tänkte jag. Då. Har tagit en shot av den där sörjan och vägrar röra den mer då den var så groteskt äcklig att jag undrar hur tusan man lyckas skapa något så vidrigt. Och smaken sitter kvar i munnen efteråt, fatta paniken att få lov att häva i sig första bästa ätbara sak. Guldmedalj till dig vem du nu är. Du tog mig på sängen och det var inte skönt.


  Så, hur har eran vecka varit? :-)

  Tidsinställt.

3 kommentarer:

 1. Haha vissa dagar bara är så, det blir inte ett rätt! :-)

  SvaraRadera
 2. Så kul med nytt jobb men sån jobbig vecka, hoppas nästa blir bättre<3

  SvaraRadera
 3. Har du testat Cocillana? Det är visserligen receptbelagt pga att det innehåller en låg dos morfin (har jag för mig?) Men ska vara bra för värre fall av hosta och förkylning och sådant. Och väldigt bra om man har svårt att sova pga hostan.
  Men kanske inte världens nyttigaste pga morfinet heller X)

  SV: Tack! Jag var själv väldigt nöjd med klänningarna :)

  SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)