Sofia Vähäjylkkä: Provuppkörning, energidryck och höstbilder

torsdag 14 september 2017

Provuppkörning, energidryck och höstbilder

Var bara att slänga sig upp vid kvart i sju idag för att ta bussen till Borlänge och ha körlektion. Hade en provuppkörning idag med en annan körlärare och jag är både besviken och nöjd på samma gång. Själva körningen i sig tycker jag att jag har bra koll på, hade lite grejer som gjorde att jag "kuggade" (typ lite för ouppmärksam på allt runtom vid backning runt hörn och glömde blinka några gånger på parkeringsplats) medan jag hade mycket bra koll på andra saker som många inte brukar ha så bra koll på. Så både nöjd och lite besviken på samma gång. Kan avslöja att jag har teoriprov och uppkörning någon gång nästa månad. Vilka datum avslöjar jag inte, men det betyder iallafall att jag har lite tid på mig att finslipa lite.

Nu väntar jag och Daniel in Pontus som ska komma hit om ungefär en timme och äta lunch med oss. Blir Daniels hamburgare idag igen men det gör mig absolut ingenting då hans burgare är de godaste jag ätit! Och då är jag i princip gift med Max, haha.


Två höstiga från igår. Hade varit utan energidryck (räknar inte in Nocco här) i två och en halv vecka så igår kände jag mig värd en, hehe. Jag har på riktigt lagt runt 500-600 kronor på bara energidryck i månaden, druckit upp till tre burkar per dag, så det är stora framsteg. Och jag är en beroendemänniska som lätt fastnar för saker och ting så jag är riktigt stolt och nöjd att jag klarat mig utan det så länge. Tycker inte det är så farligt att dricka en nångång ibland men jag vill inte sitta fast så hårt i träsket att jag lägger så pass mycket pengar på det. Sen är det ju inte jättehälsosamt direkt och dessutom ångestframkallande - och en ångestproblematik har jag sen innan som ni vet så det är ju dumt att trigga det ännu mer.

2 kommentarer:

  1. lycka till! jag fick göra två uppkörningar innan jag fick körkortet. Vilken pärs!

    SvaraRadera
  2. Å men skönt att det fortfarande kändes lite bra även om det fanns grejer att förbättra! Kramar <3

    SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)