Sofia Vähäjylkkä: Produktivt

måndag 18 september 2017

Produktivt

Jag känner mig riktigt produktiv idag. Älskar såna dagar! Har pluggat inför en fältuppgift som ska redovisas på fredag (och faktiskt fattat den), diskat, planerat inför veckan med olika personer, ringt om VFU (praktik) och så är tvätten i full gång. Kanske inte det roligaste som finns att pyssla med men det blir roligt och så värt det när man känner att det flyter på och att man ligger i framkant.

Nu ska jag pusta ut en stund och vänta på att mina jeans är färdigtvättade. Köpte sån där svart färg som man slänger in i maskinen som ska färga svarta plagg svarta igen. Är så jobbigt med svarta jeans som blir gråa efter ett par tvättar så jag hoppas att det funkar. Hade varit så skönt att slippa köpa nya gång efter gång.

2 kommentarer:

 1. Å vad härligt att du har haft en produktiv dag<3

  SvaraRadera
 2. Hur effektiva är den svarta färgen, som man har vid tvätt? Aldrig testat själver, men har funderat på det...

  SV: Ja, det år krångligt och jobbigt det med "ping-bollen", men vissa klarar inte utav samma jobb som andra. Bra och dåligt det!
  Bra för att man vill anpassa folk till ANSPASSAT arbete, men dåligt/hemskt för att får utstå diverse psykisk press, som man måste klara utav... som där vidare kan leda till sämre förhållande...
  men tycker samtidigt att ALLA ska försöka till minst en sysselsättning utanför hemmet! Bra med miljöombyten osv!

  SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)