Sofia Vähäjylkkä: Mystisk yrsel och körlektion

torsdag 28 september 2017

Mystisk yrsel och körlektion

Jag mår inte jättebra idag. Ända sen efter frukost idag har jag varit yr, illamående och haft huvudvärk från och till. Just huvudvärken har varit med nästan varje dag i två veckor nu. Vet inte om det beror på stress. Yrseln och illamåendet kändes som en blandning mellan panikångestkänningar och lågt blodsocker. Jätteskumt, vet inte alls varför det kommer just idag och precis efter jag ätit.

Kämpade mig iväg till Borlänge för min sista körlektion innan uppkörningen. Trots måendet så gick det jättebra. Vi körde samma provuppkörningssträcka som sist och den här gången sa läraren att jag haft kortet i handen idag om det vore en riktig uppkörning. Så det känns skitbra!

Har passat på att hämta lite paket på vägen hem och direkt jag släppte ifrån mig grejerna hemma så ville min kropp slockna ståendes typ. Hittar ingen särskild anledning till måendet som sagt men som andra sagt så kan det bero på stress. Har haft det intensivt i skolan och samtidigt har jag jobbat och haft körkortet att tänka på, så det låter inte som en omöjlig förklaring. Imorgon är det tentadags också så jag vill och borde verkligen plugga just nu men jag orkar inte. Ska försöka samla kraft i någon timme eller två så får vi se hur jag mår sen.

1 kommentar:

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)