Sofia Vähäjylkkä: Jobb, plugg och Lillbönan

tisdag 12 september 2017

Jobb, plugg och Lillbönan

Åkte hem till Mockfjärd igår efter seminariet och körlektionen då jag haft sån extrem Bosseabstinens den senaste tiden. Fick erbjudande om jobb dagen efter (idag) också så det passade perfekt att slippa gå upp alltför tidigt.

Just nu är jag på gruppboendet. Började 08:45 och slutar 14:45 så har ganska exakt en timme kvar. Det sköna med att jobba dagtid på boendet så här är att man har tid att exempelvis plugga och läsa emellan de få gånger brukaren vill ha hjälp med något. Positivt när man har annat man behöver göra, mindre positivt om man är helt ledig i övrigt och blir rastlös. Men idag var det tacksamt! Har hunnit läsa på en hel del och sammanfattat olika föreläsningar och seminarium så jag känner att jag står på god fot.


Så här söt var min fina böna imorse.♥ På torsdag ska mina föräldrar till min lillasysters skola i Falun på föräldramöte, så jag har tvingat dom att ta med Bosse hem till mig och Daniel då så jag får umgås lite. Ser redan fram emot det. 

2 kommentarer:

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)