Sofia Vähäjylkkä: Humor, relatable och så vidare

lördag 23 september 2017

Humor, relatable och så vidare

Har haft minus på sömnkontot hela veckan så jag sov ända till tre (!) idag. Får alltid lite ångest när jag sover till längre än tolv. Ska iallafall försöka få lite ordning på sömnen under nästa vecka tänkte jag. Det är inte hållbart att sova 12 timmar per natt och jag antar att jag därför är trött för att jag helt enkelt sover för mycket. Är svårt dock att få till det då mina mediciner påverkar och styr min sömn väldigt mycket men ska iallafall ge det ett försök så får vi se om jag blir piggare under dagarna Blir spännande att se hur det går, hehe.

Nu blir det godis och soffhäng resten av kvällen.Sparar ni också ner såna här roliga/relaterbara bilder och texter i er telefon? Älskar sånt här!

1 kommentar:

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)