Sofia Vähäjylkkä: Elly Pistol

tisdag 19 september 2017

Elly Pistol

Har vart en lång dag där jag knappt varit hemma. Först seminarium mellan 10-12, därefter hem en sväng och dumpa mina grejer innan jag åkte iväg till Djurås för att träffa min brukare för våra kontaktpersontimmar. Tiden gick väldigt fort då vi hade lite att pyssla med och catcha upp sen senast vi sågs.

Nu är jag hemma igen och har precis varit upp till pizzerian och hämtat mat till mig och min sjukling som varit sängliggande hela dagen. Blev en ost- och skinksallad för min del som jag tänkte avnjuta till Idol senare.


Måste också visa tröjan jag gjorde en beställning på för ett par dagar sen. Jag är tokkär i Elly Pistol, tycker de har både grymt snygga kläder och bomberjackor. De lyckas verkligen pricka in allt jag gillar i deras kläder. Jag har dock ett krav på mina jackor och det är att det ska finnas huva (måste kunna skydda mitt hår om det regnar, haha) så valet föll på tröjan ovan. Verkar bara äga gråa huvtröjor så en icke-grå var ett självklart val men det jag gillar mest är att den har cut outs på armbågarna. Det och trycket på ryggen gör hela tröjan! Längtar tills den kommer hem och hoppas in i det sista att den passar. Tycker jag är värd den efter sommaren på dagcenter och det är så skönt att för en gångs skull ha mycket pengar över som student så man kan unna sig något, hehe.

2 kommentarer:

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)