Sofia Vähäjylkkä: Det här med juridik alltså

tisdag 5 september 2017

Det här med juridik alltså

Holy mother of lord vad mos min hjärna är. Hade körlektion vid lunchtid idag och halva hjärnan var avstängd redan då. Min körlärare satt på riktigt och skrattade åt mig, haha. Tur att det inte var uppkörningsdag iallafall och att hon sa att det var okej, att alla har såna dagar ibland.

Väl hemma igen har jag ätit gårdagens tacos och sen bara suttit och pluggat. Vi har på riktigt åtta (!) rättsfall att gå igenom och analysera till seminariet imorgon. Det är inte lite. Känner att jag hänger med bättre i andra socialrättskursen som vi har nu än den första men det är så gaaalet mycket att göra. Har just nu tagit en paus då min hjärna inte pallar mer och då har jag lite mer än hälften kvar. Är glad när detta är över.

1 kommentar:

  1. Åå vad gott med tacos och så kul med Juridik! Men jobbigt att det var så mycket <3

    SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)