Sofia Vähäjylkkä: Den fula snygga polotröjan

onsdag 13 september 2017

Den fula snygga polotröjan

Tror inte ni kan tänka er hur svårt det var att gå upp imorse. Var SÅHÄR nära att stanna hemma och sova, haha. Insåg efter föreläsningen att jag nog kunnat gjort det men är så rädd att missa nåt viktigt om jag inte är i skolan så det var bara att tvinga sig upp.

Väl hemma har jag pluggat både socialrätt och körkort, ätit Daniels goda hamburgare till lunch och diskat. Blir nog inte mer spännande än så. Har en provuppkörning på körskolan tidigt imorgon så är lite halvnervös inför det så ska nog försöka tvinga in lite mer i huvudet. Dock är det nog inget att vara nervös över, det är ju inte "på riktigt", men jag har en tendens att bli det ändå.


Hittade gamla outfitbilder i telefonen för ett tag sen. Jag är extremt dålig på att visa vad jag har på mig (kanske inte är jättekul att se ens men jag själv gillar när man varierar med såna inlägg) så hittar man nåt så får man taga vad man haver. Polotröjan har jag verkligen fått blandade kommentarer om. Antingen tycker folk att den är skitful eller jättesnygg. Jag gillar den såklart då jag ändå har köpt den och använder den.

Vad tycker ni? Jepp eller nepp? Lovar att jag inte blir ledsen om ni tycker den är ful ;-)

3 kommentarer:

  1. Å vad mysig den såg ut!!<3

    SvaraRadera
  2. Hej jag är en tjej på 20 år som försöker få igång min blogg där jag skriver om psykisk hälsa/ohälsa, mitt liv som kristen & mycket mer! Skulle vara superkul om du tittade in! Kram :)

    SvaraRadera
  3. å vita strumpor.. :( :(

    SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)