Sofia Vähäjylkkä: Cringe

lördag 2 september 2017

Cringe

Blev ingen utekväll med tjejerna idag. Är fortfarande sjuk (trots att det är bättre än igår) och då känner jag att det är bäst att vila ut ordentligt och inte gå ut och skjuta upp sjukan ännu mer. Har dessutom lyckats smitta Daniel så nu är vi två i denna sjukstuga. Fy, tycker synd om honom. Han mår sämre än vad jag gör och jag vet ju hur jag mådde i måndags.

Nåväl, i dagens inlägg tänkte jag ta pinsamheter till en helt ny nivå. Ni ska nämligen få se gamla bilder på mig som jag har hittat låååångt tillbaka i arkivet. Se och njut. Eller skratta. Eller både och, haha.


Ett släktdrag jag och mina syskon har är det där vita strecket på näsan. Min moster och min farbror är gifta och deras barn har på så sätt samma släkt som mig och även de har det där strecket. Lite roligt att det kan bli så samtidigt som det är väldigt konstigt, haha.


Här tror jag att jag gick i ettan på gymnasiet. Duckfacet hade erövrat internet redan då.


Brun efter en utlandsresa. Stoppade ner en del av håret i tröjan för att se hur jag skulle se ut i kortare hår.


Alltså vilken stil man haft, haha. Syns inte på bilden men har en rosett i håret, det var sjukt trendigt där ett tag.


Med syrrans löshår och en handduksturban. Webcambild förstås.


Äter Lakrisal och låtsaskäkar blommor.


En sommarkväll i Lillsund. Min tunga ser naken ut utan piercingen. 

1 kommentar:

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)