Sofia Vähäjylkkä: Chokskalle x2

söndag 17 september 2017

Chokskalle x2


Något jag gillar med mig och Daniel är att vi ofta tycker det är roligt att testa nyheter i godishyllan. Igår möttes vi av Bubs nya chokladkakor som är inspirerade av deras skallar som blivit hur populära som helst. Ska jag vara ärlig så var Daniel den som var mest nyfiken på dessa, jag var lite halvskeptisk. Jag vet ju att jag aldrig skulle kunna tycka att de är äckliga men jag har gått förbi hypen om hallon och lakrits i choklad. Tyvärr hittade vi bara de två ovan så vi har banan och kola-kakan kvar att testa.

Chokskalle - hallon & lakrits
Som jag nämnde tidigare så har jag gått förbi hypen med hallon och lakrits i choklad. Jag äter helst lakrits för sig och choklad för sig. Chokladen smakar billigt men har lagom med fyllning och roligt utseende. Jag gillar att de gått ifrån det klassiska utseendet och gjort kakan till skallar.

Mitt betyg: 2,5 av 5 skallar

Chokskalle - jordgubb och kola
Denna var något godare än den första, vilket jag misstänker beror på att det inte är lakrits i den. Dock är smaken lika billig och lite sliskig. Finns ingen chans att jag inte äter choklad om jag har det hemma (hehe) så båda går definitivt ner men jag tvivlar på att jag kommer att köpa dessa många fler gånger.

Mitt betyg: 3 av 5 skallar

2 kommentarer:

  1. haha gud jag tyckte inte någon av smakerna verkade goda. =)

    SvaraRadera
  2. Alltid roligt att prova nyheter i godishyllan! Extra roligt om man hittar nya favoriter, synd att det inte var fallet denna gång!

    SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)