Sofia Vähäjylkkä: Ännu mera cringe

torsdag 7 september 2017

Ännu mera cringe

Torsdag och veckans föreläsningar och seminarium är gjorda. Ska bli skönt att ta "långhelg". Eftersom många tyckte förra inlägget med gamla bilder på min var roligt så kommer här en del två. Och den är ännu värre, haha. Enjoy.


Med en ljusbrun/rågblond toning i håret som halvt tvättats ur. Och jag ser alltid sur ut på bild brukar folk säga. Är beredd att hålla med. Tyvärr.


Hahaha, alltså hur liten?! Tror jag gick i sexan eller sjuan här. Det här är förövrigt vad jag menar när jag säger att mitt hår är böjigt. Det böjer sig alltid i topparna så korta uppklippningar är ett big no nowadays.


Jo men hallå där.


Finns miljoner webcambilder i arkivet. Tänk att i princip alla selfies man tog förr var via webcam? Idag vet man knappt om man har det på datorn eller inte.


Charmigt gult toalettljus.


En bild tagen på bryggan vid Nässedammen.


En något gladare bild på moi. Självklart webcam.


Hahaha! Den här bilden är nog den som är mest cringe av alla. Jag har en konstig förmåga att alltid se ut som en bitch i solglasögon dessutom. Minns att många skrattade åt hur fula mina solbrillor var på denna tiden. Jag tyckte de va fulsnygga och använde de med kärlek tills de gick sönder. Och jag vill ha nya. Så fulsnygga är dom.

2 kommentarer:

  1. Alltså så kul inlägg och så kul att du delar med dig <3

    SvaraRadera
  2. Såå roligt att se på gamla bilder! Minns tiden när man tog alla bilder med webcam! :D

    SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)