Sofia Vähäjylkkä: You are awesome

onsdag 30 augusti 2017

You are awesome

Äntligen börjar jag känna mig frisk. Typ. Nästan. Klarade utan problem av seminariet och att träffa min brukare. Det som varit jobbigt har varit att gå, även kortare sträckor, då jag blir svettig på en gång. Sover i Mockfjärd inatt då jag ändå skulle träffa min brukare idag och ska jobba imorgon. Passade på att ta tempen då jag hade en tillgänglig och tydligen har jag 38,1 graders feber. Inte jättemycket men vill inte ens veta hur hög feber jag lär ha haft i måndags om jag ändå kunnat vara uppe på benen och fungerat relativt väl vid 38,1 grader.

Ska känna efter imorgon bitti och ta tempen då igen så får vi se om jag jobbar eller åker hem och vilar.

Nu väntar jag in Idol!


Den här stenen har legat på bänken vid busshållplatsen hemma i Falun länge nu. Den har gjort mig lite glad, men ännu gladare när jag väl vände den och det stod att den skulle skickas vidare. Så trevliga anonyma människor det finns!

1 kommentar:

  1. Så skönt att seminariet gick bra och känns som om du börjar bli frisk <3

    SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)