Sofia Vähäjylkkä: Väckarklockor, väntetider och besöksrekord

tisdag 15 augusti 2017

Väckarklockor, väntetider och besöksrekord

Har insett att det inte blev så mycket vila/semester den här veckan som jag hade tänkt. Mycket mer chill än veckorna innan förstås men lär ändå ställa klockan alla vardagar och det är typ den lilla detaljen som tar bort ledighetskänslan. Var svintrött imorse när jag gick upp. Mamma, pappa och Jolle hämtade upp mig för att åka till Borlänge för att göra ett nytt pass. Mitt har gått ut i juni så behövde någon som kunde styrka att jag är jag typ. Är så skönt att ha det gjort  nu och att få hämta ut det nästa vecka så slipper jag tänka på det mer sen.

Har också insett att det absolut värsta jag vet är att vänta. Har tänkt både idag och igår att jag verkligen inte orkar gå hem från centrum. Dock har väntetiden till bussen varit på typ 30-45 minuter så då har jag halvnöjt traskat hemåt ändå pga tål inte att vänta om jag inte måste, haha. Väl hemma har jag tagit en tupplur (sover i princip aldrig på dagarna längre men var så trött just idag) och nu fördriver jag tiden med Youtube och bloggen medan Daniel är på jobbet.


Något roligt är förresten att jag har "besöksrekord" på bloggen om man ser det månadsvis. 14 000 sidvisningar är jag uppe i om man kollar bakåt en månad från idag. Jag har aldrig varit uppe i den siffran tidigare om jag minns det rätt. Hur kul som helst!

1 kommentar:

  1. Väldigt inspirerande blogg! :) hoppas du når dina drömmar! :D

    SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)