Sofia Vähäjylkkä: Slutet på sommarschemat

torsdag 10 augusti 2017

Slutet på sommarschemat

Sommarschemat börjar lida mot sitt slut. Imorgon har jag gjort mina fem veckor men har tackat ja till två dagar även nästa vecka. Utöver det och två körlektioner ska jag göra absolut ingenting tills skolan börjar den tjugoåttonde (förutom flytten i helgen då). Bara vila, vila, vila. Behöver verkligen en stor lucka i almanackan just nu.

Imorgon går jag kortare dag och slutar klockan ett. Får se om vi börjar dra flyttlasset redan imorgon eftermiddag eller om vi tar det på lördag. Har hittills bara fyllt två flyttkartonger så det är en hel del mer som ska ner. Det kommer ta på krafterna det med men inte på samma sätt. Jag längtar mest just nu efter att få sova ut, och att sen kunna ligga i soffan med fötterna på bordet en hel dag om jag så vill.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)