Sofia Vähäjylkkä: Planer för de närmsta dagarna

tisdag 29 augusti 2017

Planer för de närmsta dagarna

Mår lite bättre idag, vilken lättnad! Antar att jag fortfarande har feber då jag fryser och svettas om vartannat (har ingen temp hemma, haha) men klarar nog av att gå till skolan imorgon om det inte blir värre. Har seminarium i två timmar och vid klockan tre ska jag träffa min brukare. Har även tackat ja till jobb på torsdag så jag hoppas att den här sjukan inte blir värre igen så att jag slipper sjukanmäla mig.

Annars har dagen gått åt till de vardagssysslor jag orkat med. Har läst på lite inför seminariet imorgon, diskat, bokat de sista körlektionerna och fixat en del andra småsaker.

Just nu står Daniel i köket och lagar pasta som vi ska äta framför Idol. Blir förmodligen nån mer Johan Falk-film också. Har påbörjat ett litet maraton då jag inte sett dom i ordning förut och därmed tyckt att de varit kassa då jag inte fattat nånting, haha.

Hoppas att ni mår bra och att ni håller er friska!

Från fotopromenaden jag tog förra veckan.

2 kommentarer:

  1. Så skönt att det är lite bättre, men krya på dig <3

    SvaraRadera
  2. Alltså ÄLSKAR Johan Falk filmerna! :D

    SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)