Sofia Vähäjylkkä: Personliga presenter

torsdag 24 augusti 2017

Personliga presenter

Jag har idag ett jätteroligt samarbete med ett företag vid namn Get Personal, som riktar in sig på presenter och roliga prylar i sin bästa form. Som ni hör på företagsnamnet så handlar det om att göra presenten eller prylen personlig genom att till exempel ge bort presenter och smycken med en personlig gravyr. Jag personligen tycker att den lilla detaljen med gravyren är lika rolig som presenten själv. Det är inte bara snyggt utan visar också att den som köpt presenten verkligen tänkt till och velat göra den så passande som möjligt.

På Get Personals webbutik finns det hur mycket roliga saker att välja mellan som helst. Här finns smycken och accessoarer, prylar för hem och badrum, glas för till exempel champagne, whisky och vin samt andra presentartiklar så som korthållare, plånböcker, nyckelringar, passfodral, korthållare och fickpluntor. Det jag gillar lite extra är också fliken "presenttips" där du kan hitta exempel på presenter till pojkvän, syskon, föräldrar, morföräldrar och så vidare. Du kan även söka på presenter efter i vilken ålder din gåvomottagare är i. Det gör det lätt och smidigt att hitta det man söker efter samtidigt som man får flera tips på vägen.

Jag själv fyller faktiskt 24 år redan imorgon och hade garanterat blivit glad över en present från Get Personal. Att gravera den present du köper kostar antingen inget alls, eller runt 15-100 kronor per textrad, vilket är ett lågt pris för något som ger så högt personligt värde. Nedan har jag samlat några exempel på produkter jag själv gärna hade fått eller gett bort till någon annan.


Champagneglas, armband i rostfritt stål, samlingsbox för armbandsur och en stilren vinkaraff. Detta är bara ett axplock av allt som finns. Glöm inte heller att det ingår gratis gravyr och/eller presentask till många av produkterna. Beställer du före 15:00 på helgfria vardagar så skickas din produkt redan samma dag - även om du valt gravyr!

1 kommentar:

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)