Sofia Vähäjylkkä: Min guldtacka

fredag 18 augusti 2017

Min guldtacka

Var inte roligt att åka ifrån parveln nedan imorse. Det tråkigaste med att ha flyttat är att träffa honom mer sällan. Han är ju min lilla guldtacka och kommer alltid att vara. Fina sovställningar har han också, haha. Så charmig så jag dör.

Just nu sitter jag på jobbet och kikar på Dr Phil. Har bakat en hel massa gott med brukarna så senare ska vi fredagsmysa med fika. Perfekt sätt att påbörja helgen. Går av mitt pass klockan ett och därefter ska jag ha nio dagars total ledighet (förutom två timmar med min brukare jag är kontaktperson åt). Behöver maxa återhämtning dessa nio dagar innan skolan börjar. Nästa år ska jag vara noga med att ha riktig semester så man inte behöver panikvila.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)