Sofia Vähäjylkkä: Längs vattnet

onsdag 16 augusti 2017

Längs vattnet

Har varit en slö dag idag bortsett från körlektionen jag hade runt lunchtid. Fokuserade på motorväg, påfart och avfart idag vilket gick hur bra som helst. Jag känner att jag kan det mesta, i princip allt grundläggande, men att det kan alltid kan finslipas lite. Bokade också uppkörning och teoriprov idag! Börjar kännas verkligt nu, även om det ligger ganska långt fram i tiden. Ingen kommer vara nöjdare än jag den dagen jag har kortet i handen. Har kämpat så för det här i så många år (med avbrott efter avbrott pga psykisk sjukdom) och det hade varit så skönt att slippa traggla med det mer.

Efter körlektionen har jag gjort cirka noll knop alls. Blev en slö eftermiddag, haha. Får ladda upp lite inför imorgon då hela dagen är fullbokad. Först jobb på dagcenter, direkt efter kontaktpersonsjobb och efter det ska jag förhoppningsvis få håret klippt och fixat av Jonna. Är lite knöligt att spika såna grejer när de har en nyfödd där hemma men jag håller tummarna.


Det var dagens svammel. Bilderna ovan är från min spontana promenad igår. Bland det bästa med att bo här på Britsarvet är närheten till Kålgårn och vattnet. Jag behöver vara nära vatten och/eller skog för att kunna andas ordentligt. Jag har alltid sagt att jag vill bo nära vattnet i framtiden och så hoppas jag att det blir. Radera de fula höghusen som syns runt slingan och jag är hemma.

1 kommentar:

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)