Sofia Vähäjylkkä: Hemma och "hemma"

torsdag 17 augusti 2017

Hemma och "hemma"

Då var denna jobbdag över och jag är "hemma" i Mockfjärd över natten då jag ändå ska upp och jobba imorgon också. Skönt att slippa gå upp tidigare än nödvändigt, hehe. Har nyss fått i mig lite föda och nu väntar jag och ser ifall syrran har tid att komma och klippa topparna på mig. Under tiden kikar jag Youtubeklipp och läser blogginlägg. Känns lite märkligt att vara "hemma" när jag plötsligt inte bor här längre men jag har ändå typ vant mig redan. Halvt. Typ.


Jag och Daniel samlade vuxenpoäng förra helgen under min inflyttning närvi var på Plantagen och handlade lite växter för att liva upp det i lägenheten. De hamnade självklart i blickfånget när jag tog fram kameran. Jag är löjligt förtjust i blommor alltså och det missar ingen som läser denna blogg.

1 kommentar:

  1. Jag kommer alltid att känna mig som hemma i mitt barndomshem även fast jag flyttade hemifrån för 9 år sedan.. :-)

    SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)