Sofia Vähäjylkkä: Fler journalutdrag?

söndag 20 augusti 2017

Fler journalutdrag?

Hallå friendos! Hoppas allt är bra med er. Med mig är det bra. Jag och Daniel har en tvätt- och plockdag idag. Tvätten är igång, plocket går sådär, haha. Har istället precis snott hop en silviakaka. Daniel gillade den så mycket sist jag gjorde den så varför dissa ett vinnande koncept.

Till något annat. Som ni ser i rubriken så undrar jag om ni är intresserade av fler journalutdrag? Vet att dom är bland de mest populära inläggen på bloggen men det jag la ut igår var det sista för perioden 2010-2012. Jag har fler utdrag från bland annat 2015 men tänkte rådfråga lite med er om ni vill läsa mer om detta eller om ni känner er mätta på det här? Sen är det så att 2015 inte är särskilt långt bort i tiden och det gör det hela mer känsligt. I de utdragen finns också ganska detaljerade beskrivningar om hur mina självmordstankar sett ut (hur man kan gå tillväga med mera). Jag inser att det kan trigga och kommer isåfall att märka ut de inläggen med en varning så man får välja själv om man vill läsa eller inte. Vad säger ni? Ja eller nej?

Ett annat alternativ jag funderat på är att gå igenom min tjocka hög av dagböcker jag har från att jag gick i sjuan till sista året på gymnasiet. Där syns mina egna tankar lite mer om allt som hänt och vad jag varit med om. Det blir lite samma sak fast mer ur min synvinkel.

Är jättetacksam om ni berättar vad ni tycker! 

2 kommentarer:

 1. Jag tycker att du ska fortsätta med dina journaler. Både för du ändå har lagt det sedan innan, men också för att din blogg ändå handlar mer eller mindre om psykisk hälsa och ohälsa.
  Men tycker att det även låter intressant det om dina dagböcker också!

  SV: Ja, jag gillar inte "höstmode", inte för det är fult. Utan för jag tänker på kallare tider. Samt att jag är så frusen av mig så jag går i princip höstkläder under sommar och vinterkläder under hösten... höhö!

  Och ja, jag tror jag kan komma ifrån de grövsta symtomen på ätstörningar, men inte helt och hållet.
  Men när det kommer till ditt fall nu, så både tror och hoppas jag på att det inte blir värre än vad det är nu.
  För tur i oturen, så har du ju ändå haft anorexi förutom och du VET och KAN symtomen sedan innan. Vilket bör få dig att uppmärksamma att det inte kommer gå för långt!
  Så jag hoppas verkligen att jag har rätt i det!
  Så ta hand om dig och så får ni njuta utav Silviakakan istället :)

  SvaraRadera
 2. Jag skulle bara vilja säga att du är så modig som berättar om detta. Det gör skillnad för många människor! <3

  SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)