Sofia Vähäjylkkä: Falubo med rosettskor

fredag 11 augusti 2017

Falubo med rosettskor

Blev en kortare dag på jobbet idag. Var både skönt och välbehövligt då jag och Daniel åkte direkt till Falun efteråt med flyttlass nummer ett. Har också suttit på vardagsrumsgolvet och skruvat Ikeamöbel i nästan tre timmar, haha. När man väl fattade vinken så var det nästan lite kul men i början kändes det mest plågsamt.

Nu är vi klara typ till hälften, imorgon kör vi del två. Åker hem till Mockfjärd idag för en sista natt. Känns så konstigt att jag inte kommer kunna säga "hem till Mockfjärd" nåt mer. Imorgon är hem på en annan plats. Men jag tror det blir bra!


Invigde mina fina rosettskor från JFR idag också. Tog typ tjugo minuter innan jag fick skavsår, men tänker inte ge upp hoppet än.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)