Sofia Vähäjylkkä: De överblivna bilderna som aldrig las upp

måndag 7 augusti 2017

De överblivna bilderna som aldrig las upp

Jag är nog inte ensam om att ha en proppad kamerarulle i telefonen med bilder som man av nån anledning inte lägger upp nånstans men inte heller raderar. Let's take a djupdyk ner i min telefon och gräva upp några av de bilder som av olika anledningar aldrig publicerades eller helt enkelt bara glömdes bort.


Så här såg det ut utomhus den elfte december. Fint tycker jag nu, men det får man förstås inte säga för det kommer man ångra när sommaren är över (och nu gjorde jag det ändå).


Fick en idé en gång om att visa upp min samling av ugglor här på bloggen. Har både mjukisdjur, smycken och inredning som alla föreställer ugglor. Det blev aldrig nåt sånt inlägg. Men nu har jag introducerat Bullen för er iallafall - alltid något.


En selfie av hundra som aldrig lagts upp. Ni som är uppmärksamma ser säkert min skönhetsfläck under ögat. Vanligtvis redigerar jag alltid bort den. Har aldrig gillat den.


En spegelselfie i det sämsta tänkbara ljus.


En klasskompis fascinerade både mig och andra när hon berättade om sitt indiska ursprung och modersmål. Vi skulle egentligen lägga tid på "viktigare" saker (såsom plugg) men det här var mycket roligare. Man måste ju se hur man stavar till sitt namn på hindi. Jag kommer dock aldrig lära mig att skriva det själv, haha.


Jag, i egenskap som kontaktperson, var tillsammans med min brukare på bio i våras.


Ett sånt kort man måste ta för att rådfråga om man ska köpa eller inte och när man inte har några tights att prova med så man kör barbent. Jag köpte.


En morgon hemma hos min faster i Stockholm. Hälsade på när syrran var inneboende där och hade en trevlig weekend.


"Äntligen hittade jag ett par solglasögon!" Alla fattade att jag skämtade.


Daniel roade sig med att leka med mitt hår en dag och tyckte att detta såg ut som mitt bakhuvud. Han tog en bild och visade mig. Nu i efterhand vet jag inte om jag håller med.


Mamma bakade någon utsökt variant på kladdkaka tidigare nu i sommar. Jag la aldrig upp den här bilden för jag smakade aldrig.


Glitter hade rea och jag ville ha mina pojkar runt halsen. Folk kommer att tänka att jag är tre år om de någon gång frågar mig vad bokstäverna står för och jag svarar "min pojkvän och min hund". Men jag är en tönt så det är okej.


Daniels födelsedagspresenter från mig. Fick lov att fråga la familia om det dög, och det gjorde det, om ingen ljög.


Och slutligen en bild på den charmknutte som äger denna blogg. Har man dötid på jobbet så kan man alltid roa sig med att leka med alla Snapchatfilter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)