Sofia Vähäjylkkä: Dagens status och rosettskor

torsdag 3 augusti 2017

Dagens status och rosettskor

Har precis landat på hemmaplan efter jobbet. Jag är fortfarande mentalt slut, alla krafter jag har just nu går åt till jobbet, men har klarat av dagen rätt bra ändå. Jag hoppas att den här dippen är tillfällig och att den går över så fort jag får vila i några dagar. Helgen kommer jag ägna åt att bara vila, vila, vila och inte dra på mig några måsten. Förmodligen behöver jag mer vila än så men jag hoppas att helgen kan ge energi åt sista veckan på sommarschemat iallafall. Veckan därefter har jag två körlektioner och två jobbdagar inbokade. Ska känna efter i helgen om jag kan tänkas klara det eller om det är mer förnuftigt att boka av allting och vila upp mig innan skola och annat drar igång. Jag känner mig så lätt misslyckad när jag bokar av saker. Särskilt körlektioner då jag fått lov att skjuta upp det cirka en miljon gånger på grund av sjukdom. Men hälsan går ju före och jag får kanske försöka svälja min stolthet och inse att jag inte kan pusha mig själv hur långt som helst.

För att byta ämne till något roligare så har jag beställt hem ett par skor iallafall. Har suktat efter JFR:s rosettskor länge nu och fick då lov att passa på igår när de hade nedsatt pris. Hade beslutsångest över vilken färg jag skulle ta men det landade till slut på de rosa. Hoppas de blir lika fina på som jag förväntat mig!

1 kommentar:

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)