Sofia Vähäjylkkä: Alva

fredag 4 augusti 2017

Alva

Åh, vad skönt att ta helg. Kraschade ju lite halvt i onsdags och behöver den här helgen mer än någonsin. Hade egentligen tänkt åka till Falun och umgås med Daniel direkt efter jobbet men inser att ju mindre fläng desto bättre just nu. Han kommer iallafall hem till mig på söndag istället så vi får umgås då.

Igår kväll fick jag möjligheten att föreviga Jonna och Daniels lilla Alva på bild och måste få dela med mig av några till er. Jag föredrar i 98% av fallen att ha bilderna i färg men dessa var väldigt fina i svartvitt också. Tänkte först lägga upp dubbletter men blir kanske tråkigt att se samma bilder flera gånger? Får sitta och leka med redigering på resterande bilder så får vi se om jag kan bli tillräckligt nöjd för att lägga ut lite svartvitt också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)