Sofia Vähäjylkkä: Tre och ett snapchatfilter

måndag 17 juli 2017

Tre och ett snapchatfilter

3 saker jag ser framemot
Åka utomlands (inte vart utomlands på över ett år vilket är väldigt länge för att vara jag), kräftfisket i mitten av augusti och att flytta hemifrån. Som det ser ut just nu så flyttar jag till Falun i slutet på augusti, yey!
3 saker jag gillar
ZYN - ett tobaksfritt snus (liknar Apotekets portionspåsar för att sluta röka) som jag fick hem två dosor av idag som funkar kanoners, att min kropp och mitt psyke kommit in i jobbmode och vattenmelon.
3 saker jag inte gillar
Att tv-utbudet är sämst på somrarna (fattar grejen så klart men många är som mig ganska ensamma på somrarna och då är det rätt värdelöst att inte ens tv:n vill umgås), att det ska vara så dyrt med diverse hjälpmedel för att hålla sig rökfri och råfeminism.
3 saker jag vill
Åka till Karibien, tatuera mig och få långt hår.
3 saker jag borde
Som läget ser ut just nu så finns det inte så mycket jag borde mer än att fullfölja sommarschemat med jobb. Körlektioner har jag inte förrän i mitten på augusti pga fullbokat och rummet ser hyfsat städat ut.
3 saker jag kan
Fotografera (får jag vara kaxig och säga så?), dricka alldeles för mycket energidryck och att shoppa saker jag kanske egentligen inte behöver.
3 saker jag inte kan
Måla, vill så gärna vara duktig på det men nä, det blir aldrig som det ser ut i mitt huvud. Låta bli att klämma porer. Dricka vin (Mia räknas inte).
3 saker jag ofta pratar om
Bosse, jag är en sån där jobbig hundägare som tror att alla är jätteintresserade av att veta allt om honom, min familj och skolan/jobbet.
3 saker jag önskar mig
En utlandsresa, mycket cash på kontot och god hälsa.
3 saker jag blir lugn av
Bli kramad av Daniel, Bossemys och att inte ha några måsten eller borde:n.
3 saker jag blir stressad av
Att vara fullbokad under en lång tid, att inte kunna somna och att må illa. Hur kommer det sig att när man var liten så brydde man sig inte ett skit om ifall man spydde men nu är det det mest skämmiga som kan hända?
3 saker jag ska göra i veckan
Jobba, fira Daniel som fyller år nu på onsdag och välkomna mamma och pappa hem från Kroatien/Montenegro.


Snodde listan av min kära vän Matilda. ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)