Sofia Vähäjylkkä: Snygga hoodies från Stayhard

måndag 3 juli 2017

Snygga hoodies från Stayhard

Jag brukar vara ganska duktig på att tipsa om kläder jag gillar inom dammodet men sämre på att tipsa om herrkläder. Jag vet att jag nämnt någon gång om att man borde se förbi vad som är manligt och kvinnligt inom mode, och även vad som är för barn och för vuxna. Jag har hittat en hel del fina saker både på barnavdelningen och herravdelningen. När det gäller herrkläder så är hoodies kategorin där jag flertalet gånger handlat kläder till mig själv. Jag tycker att herrhoodies ofta har snyggare och bekvämare modeller och tryck än vad som brukar finnas på damavdelningarna.

I samarbete med Stayhard har jag samlat några hoodies nedan som jag gillar lite extra - både på män och kvinnor. Är inte mer än rätt att jag delar med mig av lite mer herrkläder då jag faktiskt har en hel del manliga läsare också, hehe.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)