Sofia Vähäjylkkä: Oplanerad vecka och kvällsljus

tisdag 4 juli 2017

Oplanerad vecka och kvällsljus

Har en helt oplanerad dag idag. Eller ja, vecka till och med, förutom att jag ska träffa min brukare ett par timmar på torsdag. Har kikat massa Youtube och bloggar och sen har jag och mamma lagat mat och varit ute med Bosse en vända i finvädret.

Om ett tag kommer Daniel hit och ska bo här hemma med mig resten av veckan. Mamma, pappa och lillasyster ska utomlands i två hela veckor så det passar superb att Daniel får ta över deras plats så jag inte dör av tristess under den tiden dom är borta, haha. Har dock lillebror Jesse hemma, och min äldre lillebror Anton under helgerna, men vet inte om dom tycker att jag är det roligaste sällskapet så, hehe.


Fotade en del i det fina kvällsljuset förra veckan. Älskar bra fotoljus! Kommer upp fler bilder på blomster senare, det är så kul att leka med alla färger.

1 kommentar:

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)