Sofia Vähäjylkkä: Önskeinlägg?

måndag 24 juli 2017

Önskeinlägg?

Då går vi på en ny vecka igen efter en helg med många aktiviteter. Jobbar femtimmarspass hela veckan så det är skönt då jag inte sovit ut ordentligt på hela helgen och har svårt att få tillräckligt med sömn när jag jobbar dagtid. Dagens jobbpass gick väldigt smidigt och lugnt så fortsätter det så kommer tröttheten inte att vara något problem.

Tänkte passa på att fråga er nu när journalinläggen börjar gå in i slutspurten vad ni vill läsa mer om? Någon önskerubrik eller önskeinlägg ni har? Önskerubrikerna går till så att man ger mig en rubrik, t.ex "mina styrkor och svagheter", och sen skriver jag ett inlägg utefter det. Bomba gärna på med idéer och önskemål.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)