Sofia Vähäjylkkä: När ni får mig att le

torsdag 13 juli 2017

När ni får mig att le

Idag känns det som att jag börjat komma in i jobblunken. Dagen har gått betydligt fortare än dagarna innan och jag är inte alls lika trött. Finallyyy. Slutade klockan tre så har varit hemma i snart en timme. Ska ställa mig och laga lite ädelostpasta om ett tag, men innan det måste jag dela med mig av världens finaste kommentar som låg och väntade på mig i modereringen:


Tack "Blåmesen" för din fina kommentar, det värmer något otroligt att få höra dessa ord. Gick runt och log för mig själv på jobbet ett tag efter att ha läst detta. ♥ Detta är då skrivet i ett av mina journalinlägg, för att hitta alla dom så finns en länk under "kategorier" i menyn.


Och så en selfie på dagens Sofia.

1 kommentar:

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)