Sofia Vähäjylkkä: Mental trötthet

tisdag 11 juli 2017

Mental trötthet

Blev en lååång dag idag. Först jobb 10-15 och därefter träffade jag min brukare för två och en halv timmes kontaktpersontid. Kom hem efter klockan sex och är lagom trött just nu. Även om mitt jobb är allt annat än stressigt så blir man trött av att bara vara hemifrån, iallafall jag. Jag vet att jag i och med bipolariteten tar in jättemycket intryck och att jobbet förmodligen är lite mer mentalt krävande för mig än för andra så jag är stentrött verkligen. Jag är lite halvrädd faktiskt att jag inte kommer klara av ett heltidsarbete under längre tid när jag blir klar med skolan. Självklart ska jag försöka, jag kanske har helt fel till och med, men så är känslan och har varit ända sen jag blev psykiskt sjuk.

Nog om det. Nu ska jag se om brorsan lyckas laga ihop nån mat eller om det blir mackor till middag, haha. Ska nog ta en liten prommis med prinsen nedan också innan jag lägger mig för kvällen.


Dör lite smått varje gång jag ser den här bilden. Han är "sååå oskyldig", haha.

1 kommentar:

  1. Du får stämma av under vägen så att du inte tar på dig för mycket. man måste ju utgå från sina egna behov och preferenser. <3

    SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)