Sofia Vähäjylkkä: Löshår från Pozehair

lördag 1 juli 2017

Löshår från Pozehair

I och med att min syster är frisör har jag haft en hel del förmåner de senaste åren. Gratis tips och hjälp med håret vad gäller klippning, färgning och uppsättningar - och även sminkningar faktiskt. Det är en lyx som jag är väldigt tacksam för (tack sis)!

Detta inlägg är i samarbete med Pozehair som sysslar med just hår. De säljer både äkta och syntetiskt löshår samt olika stylingverktyg samt verktyg för hårinsättningar. Jag har haft löshår en gång och använde den gången metoden där man limmar fast håret. Tyvärr var jag inte alls så noga med att sköta om det som jag borde ha varit (jag var noga för att vara jag men inte mer än så) och det höll sig därför inte fint så länge. Så planerar ni att skaffa löshår så rekommenderar jag er att vara beredda att lägga både tid och pengar (t.ex bra hårprodukter) på att hålla det i fint skick, särskilt om ni använder permanenta metoder. På Pozehair har de guider och skötselråd som ger bra vägledning, så kika in dom också när ni beställer!


En gammal bild på en Sofia med löshår.

1 kommentar:

  1. En av mina systrar är också frisör vilket är otroligt lyxigt! :)

    SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)