Sofia Vähäjylkkä: Grillade hamburgare och diverse

söndag 9 juli 2017

Grillade hamburgare och diverse

Skrev ett inlägg igår som jag tyvärr glömde att publicera och nu är innehållet är borta. Så drygt när teknik krånglar och när min glömskhet sätter in, haha. Men jaja. Hade iallafall en toppenkväll igår. Jag och Daniel bjöd över mina storasystrar, deras respektive och syskonbarnen på grillade hamburgare. Åt gott och satt sen och umgicks till ganska sent in på kvällen. Mycket trevligt!

Idag är det söndag och imorgon går jag på första dagen på mitt sommarschema. Ska bli skönt att sysselsätta sig med något faktiskt. Den här sommaren är i princip alla upptagna med sitt så det gör mig ingenting att spendera dagarna på jobb. Har fem veckor schemalagt och veckan därefter två dubbla körlektioner. Jag och Daniel har lite planer på roligheter i mitten av och i slutet på augusti, så vi får våran "semester" då :-)

2 kommentarer:

  1. Irriterande med inlägget :( Men gott med hamburgare :)

    SV: Ja, det skulle vara kul och se lite utav dina bilder ifrån bildterapin. Men det är såklart inget måste ifall du skulle hitta dem! :)

    SvaraRadera
  2. Fantastiskt fin bild på blomman <3

    SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)