Sofia Vähäjylkkä: Fin kväll vid Kålgårn

måndag 3 juli 2017

Fin kväll vid Kålgårn

Ny vecka och jag är vid liv. Umgicks med kära folket nedan (Johanna, David och Daniel) i lördags och vi hade hur kul som helst. Gick ner till Kålgårn, grillade och njöt av solen och spelade kubb. Slutade med ett spontant bad för min och Daniels del innan vi gick hem och bytte om och fortsatte sedan kvällen hemma hos Johanna. Blev lite för mycket av det goda så jag och Daniel låg döda typ hela dagen igår, haha. Och tyvärr tog jag dåligt med bilder.

Idag har jag varit i Borlänge och slirat runt med mamma, Linda och Jesse. Handlade lite smågrejer, storhandlade mat, åt på Max och jag passade på att övningsköra nu när vi ändå var i stan. Känner att jag har utvecklats en del sen jag började ta körlektioner faktiskt. Känns superbra!

Denna kväll med dessa människor. ♥

1 kommentar:

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)