Sofia Vähäjylkkä: Barebells Chocolate Milkshake

tisdag 18 juli 2017

Barebells Chocolate Milkshake

Lång jobbdag idag då jag först var på dagcentret och sedan träffade min brukare för vår vanliga veckoträff. Passade på att prova på Barebells milkshake med smak av choklad direkt efter jag slutat och måste faktiskt ge den en tumme upp! Inte nog med att den inte innehåller något tillsatt socker så är den även laktosfri vilket är grymt för oss med känslig mage. Man blev också förvånansvärt mätt av den.

I betyg av mig får den 4 chocolate milkshakes av 5 möjliga. 

Hittar inget minus med den alls och det är ett superbra mellanmål eller något att släcka törsten med om man är sugen på något sött. Den är dock inte riktigt som en vanlig milkshake (vet inte ens om det går att uppnå utan vanligt socker i?) vilket gör att den inte når fullpott. Men absolut värd att köpa och jag ser framemot att testa de andra smakerna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)