Sofia Vähäjylkkä: Återhämtningsfokus

tisdag 25 juli 2017

Återhämtningsfokus

Lugn, skön och smidig jobbdag idag igen. Lyckades somna tidigt igår och har känt mig pigg vilket har varit jätteskönt.

Har kommit in i en tankebana och period just nu som jag vill fokusera på avslappning och återhämtning. Jag kommer att ha ungefär nio dagar sammanhängande ledighet innan skolan börjar och jag vill verkligen tanka ny energi tills dess. Har hittills bara haft en och en halv veckas ledighet och det var i juni precis efter sista skoldagen, och det är inte mycket. Vill inte påbörja ett nytt högskoleår och köra slut på mig själv så de senaste dagarna har jag försökt låta mobilen vara ett tag när jag kommit hem från jobbet. Igår låg jag ute i solen i bikini ett bra tag och bara var, och idag har jag legat i soffan och läst en stund. Jag borde verkligen göra det oftare för mobilen och datorn har tagit alldeles för mycket uppmärksamhet under alldeles för lång tid och har mest varit ett stressmoment än något nyttigt.


Har börjat ta min nattmedicin runt klockan sex de senaste dagarna också, för att förhoppningsvis somna tidigare och få mer sömn. Har ju ett extremt stort sömnbehov då jag sover runt 10-14 timmar per natt och då förstår man nog att jag ofta är väldigt trött och inte helt hundra med de dagarna jag jobbar. Det är frustrerande för jag vill ju, men den mentala tröttheten sätter käppar i hjulet.

Hoppas på en tidig kväll, lagom med sömn och en lika pigg morgondag.

1 kommentar:

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)