Sofia Vähäjylkkä: Thumbs #10

lördag 10 juni 2017

Thumbs #101. Emil Assergård
Det är inte ofta jag fastnar för många låtar hos en artist eller grupp men Emil Assergård är ju grym! Precis min typ av musik och ännu härligare nu när det är sommar. Någorlunda provocerande med strippor, sex, alkohol och egon, men ändå så härligt att jag smäller av.2. Monster Zero Ultra
Jag hade faktiskt planerat att dissa Monster i denna lista tills jag råkade på den här, haha. Jag älskar i princip allt som är sött och tycker nästan aldrig att det blir för mycket så därför har jag varit förvånad över hur äckligt sliskig jag tycker att originalet av Monster är. Gjorde en chansning och provade den vita "Zero Ultra" och jag är helt fast. Den är fantastisk i mina ögon och har nästan ersatt min ljusblåa Redbull helt. Även Ultra Red är god, medan Ultra Sunrise (den orangea) inte var riktigt min grej. Nästa att provsmaka blir Ultra Blue.3. Cheddarsombreros
Jag skulle inte påstå att dessa chips smakar jättemycket cheddar men de är ändå hur goda som helst! Jag gillar när chips kommer i mindre påsar (125g i detta fall) och de här smakar litegrann som marknadschips förutom att de inte är varma. Rekommenderar starkt.


1. Trasiga vetekuddar
Vetekudden är min bästa vän året om men finns det något mer frustrerande än när det går hål i dom? Det ligger vetekorn precis öööööverallt. Höjden av ilandsproblem men det är jobbigt, okej?2.  Emil i Lönneberga-mössan
Vet inte hur det kommit sig att Emils "mysse" blivit så populär. Kan hålla med om att vissa passar någorlunda i den (t.ex Kenza på bilden nedan som jag också lånat bilden av) men bara mössan i sig är... ful. Väldigt ful.


3. Apelsinläsk
Enligt mig är apelsin gjort för att drickas som juice och inte läsk. Fanta är helt okej ibland men de flesta läsker med apelsin är inte goda alls. Det är nog därför jag inte gillade Monster Ultra Sunrise särskilt mycket, som jag nämnde i punkt nummer två i tumme upp-listan. Apelsin är godast som den är.

6 kommentarer:

 1. Älskar också de chipsen, mums!

  SvaraRadera
 2. Åh, jag behöver införskaffa mig en ny vetekudde :/

  SvaraRadera
 3. Även om jag är lite sisådär med energidrycker. Dock så tycker jag att den dära vita monstern är asgod! Smakar lite som en alkoholfri smirnoff ice. Sött och fräscht :)

  SV: Tack :) Ja, förutom äggena i räkmackorna, så tycker jag att det är gott ;)

  SvaraRadera
 4. Kul lista! Gillar inte heller apelsindricka, men färskpressad apelsinjuice är så gott!

  SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)