Sofia Vähäjylkkä: Smörgåstårta och hårprodukter

torsdag 8 juni 2017

Smörgåstårta och hårprodukter

God eftermiddag, folks. De senaste timmarna har gått åt till att skapa de goda kreationerna nedan. Vet inte om det räknas att jag varit med då det enda jag har gjort är att rulla ost och skinka och att skala ägg, haha. Så mamma och Jonna har fixat i princip allt medan jag har pulat lite slött bredvid (skyller på min mensvärk). Lillebror tar studenten imorgon och vi kommer få en del gäster så det har varit en hel del tårtor att fixa.


Igår fick jag hem ett paket från Lyko som jag tänkte visa innehållet av. Jag bor ju i princip halva min tid hos Daniel, iallafall under skoltid, så jag lär ha bra hårprodukter där också för att håret inte ska kajka ur. Jag älskar Grazettes "Crush 6"-serie så jag tänkte prova ett annat schampo och balsam från samma märke. Flaskan från REF är ett värmeskydd som jag la i varukorgen bara för att det var billigt, så vi får se vad jag tycker om det senare. Tror dock inte att jag kommer märka någon skillnad då jag alltid bara använt det som vi råkar ha hemma :-)

4 kommentarer:

  1. Mums så gott det där såg ut!<3

    SvaraRadera
  2. Så gott med smörgåstårta :) Kul med studentfest!

    SvaraRadera
  3. Men gud så gott med smörgåstårta!!!

    SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)