Sofia Vähäjylkkä: Pug life

onsdag 21 juni 2017

Pug life

Körlektion idag igen, vilket gick bra. Lite tråkigt att gå upp klockan åtta när man är en sömntuta och helst vill ligga kvar och sova men, haha. Nästa vecka har jag två dubbellektioner inbokade och därefter får vi se hur jag ligger till. Känns positivt iallafall och jag hoppas verkligen att jag kommer ha kortet i handen inom en snar framtid.


Jag och syrran hängde ju på Kupolen en sväng igår. Båda köpte en likadan mopströja, alltså hur söt??? Jag passar verkligen inte i rött men kunde inte låta bli att köpa den på grund av trycket, hehe. På bild nummer två har vi min sötböna med hans underbett. Så jäkla ocharmigt med pappas håriga ben dock, men samma visa här - så söt så man kan inte låta bli att visa ju. ♥

8 kommentarer:

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)