Sofia Vähäjylkkä: Ny kalender

måndag 26 juni 2017

Ny kalender

Hemma i Mockfjärd igen efter en långhelg i Kil och Falun. Kom hem till ett paket som låg på min säng, med min nya kalender i. Tycker alltid att det är lika roligt att få "börja om" med en tom kalender. Har suttit och fyllt i sommarens jobbveckor och allt annat som jag vet händer inom den närmsta tiden. Rekommenderar verkligen personligalmanacka.se där jag beställt den ifrån. Min förra är också därifrån och dom har så himla fina och roliga alternativ att designa sin almanacka på. Sen får man ett ark med klistermärken som gör det hela ännu roligare. Löv it (no spons).

Framsidan.
Hur denna vecka ser ut hittills. Har bara körlektioner inbokat än så länge.
Första sidan fick en fin välkomsttext, hehe. Älskar att man kan infoga emojis.
Baksidan med mitt bloggnamn i marmortext.

4 kommentarer:

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)