Sofia Vähäjylkkä: Liya Petite

onsdag 14 juni 2017

Liya Petite

Jobbdag från åtta till tre idag. Har varit väldigt chill men värmen har gjort mig trött ändå, haha. Ska absolut inte klaga när sommaren väl är här, känns som att det inte kommer bli jättemånga varma dagar i år, så.

Något som gjort mig glad och plånkan mindre glad är väskan nedanför. Jag har letat jättelänge efter en fin mindre väska att ha när man t.ex ska ut och nu har jag hittat den! Självklart ville jag ha en från Guess då det är mitt favoritmärke på väskor. Hade egentligen tänkt hålla på pengarna och vara duktig och ekonomisk den här månaden, men när man letat så länge och äntligen hittar en så vill man slå till när möjligheten finns. Ursäkter, ursäkter - jag vet. Men jag är nöjd, haha.

4 kommentarer:

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)